LAGERVAROR ÄR HOS DIG PÅ 1-3 DAGAR
EHANDEL BESTÅENDE AV SVENSKA BUTIKERRETAILRS

Varukorg

Thörnell & Anderson
Thörnell & Anderson

Thörnell & Anderson

 • Stora torget 5, Eksjö, Sverige
 • 0381-102 72
 • 5.00 baserat på 1 recension
 • Stängt

  Öppettider

  Måndag
  10:00 - 18:00
  Tisdag
  10:00 - 18:00
  Onsdag
  10:00 - 18:00
  Torsdag
  10:00 - 18:00
  Fredag
  10:00 - 18:00
  Lördag
  10:00 - 14:00
  Söndag
  STÄNGT
 • Thörnell & Anderson i Eksjö AB
 • 559102-8815
 • ***
 • ***
 • ***

Om oss

Välkommen till Thörnell och Anderson – en herrklädesbutik belägen i hjärtat av Eksjö. Vi är dedikerade till att erbjuda en unik och personlig shoppingupplevelse för den moderna gentlemannen. Hos oss hittar du ett noggrant utvalt sortiment av herrkläder av högsta kvalitet och med fokus på stil, komfort och passform.

Vi står för tidlös elegans och erbjuder ett brett utbud av kläder för alla tillfällen. Vår kunniga och erfarna personal är alltid redo att ge dig professionell rådgivning och hjälpa dig hitta de plagg som bäst passar din personliga stil och behov.

Vårt sortiment inkluderar allt från eleganta kostymer och kavajer till avslappnade tröjor, skjortor, byxor och accessoarer. Vi strävar efter att erbjuda ett urval av märken och designers som är välkända för sin hantverksskicklighet och kvalitet, vilket garanterar att varje plagg är noggrant utformat och tillverkat med omsorg.

Thörnell och Anderson är platsen där du kan hitta allt du behöver för att skapa en komplett och sofistikerad garderob. Våra plagg är utformade med en perfekt balans mellan modernitet och klassisk stil, vilket gör att du kan känna dig självsäker och stilfull vid varje tillfälle.

Besök vår butik i Eksjö och upptäck en värld av herrmode där varje plagg berättar en historia om stil, kvalitet och elegans. Vårt engagemang för detaljer och personlig service gör oss till en destination för den kräsne gentlemannen som värdesätter både stil och kvalitet. Låt Thörnell och Anderson vara din destination för herrmode i Eksjö och låt oss hjälpa dig att skapa en tidlös och sofistikerad stil som passar just dig.

Välkomna in till oss på Thörnell & Anderson i Eksjö.

“Höglandets herrbutik med moderiktiga kvalitétskläder för riktiga män i alla åldrar och storlekar”