LAGERVAROR ÄR HOS DIG PÅ 1-3 DAGAR
EHANDEL BESTÅENDE AV SVENSKA BUTIKERRETAILRS

Varukorg

THIS IS RETAILR.SE

Retailr erbjuder lokala klädbutiker i Sverige en möjlighet att ta sina affärer till nästa nivå genom att etablera en e-handel på vår användarvänliga plattform. Vi förstår att det är avgörande för butikerna att kunna fokusera på det de är bäst på och därför tar vi hand om all den tekniska och organisatoriska aspekten av e-handeln. Genom att använda Retailr som en plattform för sin e-handel, kan butikerna nå en bredare kundbas, öka sin försäljning samt visa upp sitt varumärke. Vår målsättning är att motarbeta butiksdöden och göra e-handeln en tillgänglig och framgångsrik möjlighet för alla lokala klädbutiker.

SÅ FUNGERAR RETAILR

olika-retailrs

RETAILR = BUTIK

Till att börja med vill vi vara tydliga med att denna plattform byggs på våra lokala butiker och när de integrerar sin fysiska butik med denna e-handel kallar vi dem för Retailrs, alltså Retailr = butik. Upptäck ett brett sortiment av produkter från en mängd olika Retailrs och hitta det som passar dig allra bäst. Med vår användarvänliga e-handel kan du hitta produkter från en viss stad, viss Retailr eller handla lite från alla - som en helt vanlig e-handel.

SMIDIG, BEKVÄM & SÄKER BETALNING

När du har valt alla produkter du önskar kan du genomföra din beställning i kassan, även fast du beställer från flera olika Retailrs så genomför du endast en beställning samt en betalning. Vi erbjuder säkra betalningar via Klarna. Sedan tar vi hand om resten, så du slipper oroa dig för krångliga processer.

olika-retailrs
olika-retailrs

EFFEKTIV ORDERHANTERING

När du genomfört din beställning delar vi upp den i en order per Retailr. På så sätt kan varje Retailr hantera din order och se till att den hanteras så snabbt och effektivt som möjligt. Du får alltid uppdateringar om orderstatus samt orderinfo via mejl, vilket betyder att du alltid är informerad.

SNABB LEVERANS FRÅN VARJE RETAILR

Eftersom att din beställning i vissa fall hanteras av olika Retailrs på separata platser så skickas beställningen i en försändelse per Retailr, därför kan dina produkter komma fram olika snabbt. Alla olika Retailrs erbjuder dock en leveranstid på 1-3 arbetsdagar när det gäller lagervaror.

olika-retailrs
olika-retailrs

EN SHOPPINGUPPLEVELSE SOM FÖRGYLLER LOKAL HANDEL <3

Som kund till Retailr.se behöver du dock inte oroa dig för det som händer bakom kulisserna utan det fungerar precis som en vanlig e-handel. Vi vill att du ska känna dig trygg och bekväm och därav förklarar vi gärna hur vi jobbar. Simpelt förklarat så genomför du en beställning och vi tar hand om resten. Retailr.se ger dig möjligheten att komma närmare och stötta det lokala näringslivet samtidigt som du kan lita på allt som en vanlig e-handel erbjuder i form av bekvämlighet, tillgänglighet och professionalitet.

olika-retailrs olika-retailrs olika-retailrs olika-retailrs

Retailr.se

Lokala klädbutiker

DÄRFÖR SKA DU GYNNA DEN LOKALA HANDELN

butikers-utmaningar

Utmaningar för lokala butiker online 2024

Idag äter stora företagskedjor upp en stor del av marknadsandelen online vilket gör det både svårt och dyrt för mindre företag att komma i gång och lyckas online. Det är ofta en tyngd som förknippas med e-handel och mindre verksamheter - stora kostnader, många arbetstimmar och knepiga tekniska problem. Retailr.se finns till för att råda bot på detta och hjälpa lokala klädbutiker att ta sitt varumärke och försäljning online. Vi har som vision att samla Sveriges lokala butiker på ett och samma ställe där vi alla kan ta del av deras originalitet och kompetens.

entreprenör

Entreprenörer som förtjänar att synas på internets stora scen

Entreprenörerna bakom dessa lokala klädbutiker är i majoriteten av fallen drivna, ambitiösa och smarta människor som har en unik touch på sin verksamhet. Det är människorna bakom de lokala klädbutikerna som gör att du som kund får en bättre upplevelse än om du hade handlat av större e-handels koncerner. Retailr.se ger dig möjligheten att komma närmare och stötta det lokala näringslivet samtidigt som du kan lita på allt som en vanlig e-handel erbjuder i form av bekvämlighet, tillgänglighet och professionalitet.

lokala-butiker

Retailr.se <3 Lokala klädbutiker

Denna plattform byggs på våra lokala stjärnor och när de integrerat sin fysiska butik med denna e-handel kallar vi dem för Retailrs. Deras kompetens inom klädbranschen och deras helhjärtade och personliga kundsupport tillsammans med vår kompetens inom e-handel och marknadsföring gör oss till en “perfect match”. Vi hoppas att ni avundas av våra Retailrs lika mycket som vi gör!

ljus-framtid

Framtiden ser ljus ut

Lokala butiker utgör kärnan till det lokala näringslivet och när världen går mot en mer digitaliserad verklighet får inte butikerna hamna på efterkälken. Som Retailrs får de tillgång till en modern plattform, stor synlighet och kan vässa sina kanter som försäljare online. Våra Retailrs erbjuder fantastisk support, unikt urval av kläder, snabba leveranser och samarbetar tillsammans på en modern plattform. I framtiden kan Retailr.se inte bara gynna den lokala ekonomin men också generera i fler lokala arbetstillfällen så vi anser att framtiden ser ljus ut.

Pil
Pil
Pil