• Framtiden för lokala klädbutiker med Peter Rydén

    Som ägare av Thörnell & Anderson i Eksjö, har jag alltid varit stolt över att vara en del av den lokala handelsgemenskapen. Vår fysiska butik har varit vårt hjärta och själ i många år. Men det är ingen hemlighet att tider förändras och att kundernas köpbeteende har utvecklats i en riktning som vi inte kan ignorera. Kundernas köpresa startar allt oftare online, och det är avgörande att vi anpassar oss för att möta deras behov och då var Retailr.se det bästa alternativet.

Peter Rydén

Det Perfekta Alternativet för Lokala Företagare

Som en lokal företagare utan eller med få anställda är det en utmaning att driva en fullskalig e-handel. Tid och resurser är begränsat och det blir svårt att komma i gång och synas på nätet. Vi bakom Retailr har utvecklat en plattform som gör det så enkelt som möjligt för butikerna att få sina produkter online och tillgängliga för sina kunder. Retailr.se också ett bra verktyg för dem att använda för att försöka öka sin försäljning i butiken genom att på ett snyggare sätt presentera sina kläder online och i sociala medier.

Enkelhet är Nyckeln

Plattformen är intuitiv och enkel att använda. Jag kan snabbt lägga upp våra produkter, beskrivningar och priser med bara några klick. Det innebär att jag kan fokusera på det jag älskar mest – att välja och presentera kläder till våra kunder.

Peter Rydén

Automatiserade Processer

Retailr.se har förhandlat fram avtal med pålitliga speditörer, vilket gör att vi kan erbjuda en smidig och automatiserad fraktupplevelse för våra kunder. När någon beställer en produkt behöver jag bara klicka några knappar för att färdigställa order och fraktbokning, sen är det bara att vänta på att speditören kommer till min butiksdörr.

Peter Rydén

Detta sparar inte bara tid utan skapar även en sömlös och effektiv process för både butiken och deras kunder. Automatisering är verkligen en nyckelfaktor för att minska tiden butikerna behöver lägga på sin e-butik, därav är det en stor del av det vi lagt mycket jobb på och kommer fortsätta utveckla i framtiden. Vi har flertal funktioner med AI i sikte som vi kommer kunna använda till att automatisera flertal processer med i framtiden.

Peter Rydéns råd till andra butiker

Mitt råd skulle vara att inte vara rädd för förändringen. Vi var i samma båt, tvekande att ge oss in i e-handelsvärlden. Men med Retailr.se har det blivit mycket enklare och mer hanterbart än vi trodde. Om du, som jag, är en lokal företagare med en passion för din butik men också vill möta de föränderliga behoven hos dagens kunder, så kan jag varmt rekommendera Retailr.se. Det är ett perfekt verktyg för en lokal klädbutik i den digitala tidsåldern.

Peter Rydén